Menu Sluiten

Douche Wandnissen


Douche wandnissen

Informatie over douche wandnissen:

Er zijn twee basistypes van douche wandnissen: geprefabriceerde en op maat gemaakte. Een geprefabriceerde nis is klaar om te installeren, en vereist geen aangepaste materialen. Het vereist een kleine achter constructie en moet worden bevestigd aan studs of een plank. Het is echter ook tijdrovender en slordiger om te installeren.

Een op maat gemaakte nis is duurzamer, maar vaak ook kostelijker.

Om een op maat gemaakte nis te installeren, moet u met verschillende dingen rekening houden. Ten eerste moet u bepalen waar u de nis wilt plaatsen. De muur moet vrij zijn van leidingen of elektriciteit, en u moet ervoor zorgen dat de nis ver genoeg verwijderd is van een waterstroom om schade te voorkomen. U kunt ook de grootte en kleur van de nis aanpassen aan uw bestaande armaturen, en u kunt accentverlichting toevoegen voor een extra decoratief tintje.

Als u eenmaal hebt besloten over het ontwerp, kunt u beslissen of u een moderne douche wandnis wilt of een meer traditionele.

Voor een traditionele look gaat u voor een smalle, hoge nis. Als u een mozaiektegel installeert, moet u ervoor zorgen dat de wanden goed aflopen, anders zal er water binnensijpelen en aanzienlijke schade veroorzaken.

Info over douche wandnissen

Sterke info over Douche wandnissen

Naast hun schoonheid bieden nissen in douchemuren ook opbergruimte voor shampoo, zeep en lichaamsproducten. Omdat ze zo klein zijn, zijn ze gemakkelijk op te bergen en te organiseren. Er zijn vele opties beschikbaar in de markt, maar het is altijd de moeite waard contact op met een professional voordat u begint met het proces.

Er zijn twee soorten nissen voor douchewanden.

U kunt kiezen tussen voorgevormde en op maat gemaakte. De laatste is de beste optie als u van plan bent om een nis in een bad te installeren. De nis moet iets hoger zijn dan het bad. Het ontwerp moet zodanig zijn dat het douchegedeelte nog steeds toegankelijk en gemakkelijk schoon te maken is.

De andere soort nis in de douchewand is een verzonken nis. Als u een voorgevormde nis installeert, moet u een aannemer raadplegen die gekwalificeerd is om ze in een badkamer te installeren.

Een op maat gemaakte nis zal veel meer kosten dan een voorgevormde nis. Hoewel een voorgevormde nis misschien handiger is, is hij niet zo duurzaam als een op maat gemaakte nis. Bovendien moet een voorgevormde douche wandnis waterdicht worden gemaakt, maar het is niet nodig om een waterdichtingsmembraan te installeren.

Afhankelijk van uw behoeften, kunt u een douchewand-nis kiezen die is ontworpen om aan uw persoonlijke voorkeuren te voldoen.

Meer info over douche wandnissen nu op www.hansgrohe.be.

Tags

Douche Wandnissen | Douchekast | Inbouwkast | Inbouwnis | Leveranciers Douche Wandnissen | Leveranciers Douchekast | Leveranciers Inbouwkast |